Husk det traditionsbundne julemarked på Ældrecentret

Husk det traditionsbundne julemarked på Ældrecentret

24. november 2011 - kl. 0:15 - af

Markedet er nu på fredag den 25. november fra kl. 13 – 16.

Er kalender- eller adventsdekorationen ikke købt endnu, er der chance for at købe den på markedet, og mangler du en idé til julegaven eller mandelgaven, er der også tænkt på det, da der kan købes forskellige kreative håndarbejder som malerier, glaskunst, smykker, julenisser, dukketøj m.m.

Der er også tænkt på den søde tand, med salg af hjemmelavede bolsjer, småkager, klejner og andet hjemmebag, og skulle sulten melder sig, kan der købes kaffe, gløgg og æbleskiver, og skulle alle pengene ikke være brug står Aktivitetshusets Venner klar med amerikansk lotteri.

Aktivitetshuset Venner, frivillige samt personale håber på storopbakning til arrangementet, så det stadig kan blive en tilbagevendende begivenhed, og de står klar til at byde alle hjertelig velkommen på fredag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Husk det traditionsbundne julemarked på Ældrecentret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger