De 9 Læsninger i Sæby kirke på tirsdag

De 9 Læsninger i Sæby kirke på tirsdag

24. november 2011 - kl. 11:12 - af

I juletiden er der tradition for en masse god musik i Sæby kirke, og på tirsdag, d. 29. november kl. 19.30 åbnes dørene for dette års udgave af De 9 Læsninger. Ved denne blanding af gudstjeneste og koncert fortælles den kristne juls historie i ord, kormusik og fællessalmer. Det er de ca. 16 piger og unge kvinder i Sæby Kirkekor, der trækker det store læs, og kirkekoret har lagt et stort arbejde i at forberede de mange korsange, som aftenen består af. Sæby Kirkekor er jo et såkaldt ligestemmigt kor i modsætning til et blandet kor, og det giver koret en hel anden klang. Der bliver rig lejlighed til at høre koret synge ved De 9 Læsninger, hvor også sognepræst Peter Jessen medvirker som liturg. Den musikalske ledelse står organist Ivan Høiberg for.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De 9 Læsninger i Sæby kirke på tirsdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER