Syng julemåneden ind i Albæk kirke

Syng julemåneden ind i Albæk kirke

22. november 2011 - kl. 14:00 - af

Torsdag den 24. november bliver der i Albæk kirke kl. 19.00 mulighed for at synge julemåneden ind. Lise Hansen vil sammen med Bjørn Lundby, Jarl Nordahl og Claus Søeby  lede os gennem aftenen, hvor både de og vi skal synge kendte og ukendte salmer og sange, fortæller sognepræst Helge Morre Pedersen. I løbet af aftenen serverer aktivitetsudvalget som vanlig gløgg og æbleskiver!

Alle er hjertelig velkommen til en oplevelsesrig aften!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Syng julemåneden ind i Albæk kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER