Pensionist og efterlønsklubben havde “vildmarks” besøg

Pensionist og efterlønsklubben havde “vildmarks” besøg

21. november 2011 - kl. 0:31 - af

Onsdag havde klubben besøg af vildmarkeventyrer, forfatter og foredragsholder Søren Ervig. Søren fortalte levende om sit liv, hvoraf han har levet 42 år i Tyskland, Holland, Norge, USA og Canada. Især Canada var han meget betaget
af, og der blev fortalt mange aspekter fra hans liv i den store natur.
Efter kaffen fortalte og viste Søren fra den danske natur, især om rådyr og kronhjorte. Alt i alt en meget spændende eftermiddag med mange gode billeder.

Onsdag den 23. november besøger Hirtshals spillemandslaug Sæby Pensionist og efterlønsklub. Der venter publikum en skøn oplevelse med sang og musik. De vil spille for til fællessang efter den røde pensionistsangbog.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER