Store Legetøjsdag giver brugt legetøj nyt liv

Store Legetøjsdag giver brugt legetøj nyt liv

19. november 2011 - kl. 1:52 - af

Som noget nyt i år inviterer Sæby Kirke til Store Legetøjsdag. Store Legetøjsdag er fordelt på to dage i december, lørdag d. 10. dec. kl. 10-14 og fredag d. 16. dec. kl. 15-19, hvor interesserede forældre kan komme og hente brugt legetøj, som kan bruges til julegaver. Arrangementet henvender sig til alle, som synes det er en god idé og er ligeglade med, at børnene leger med brugt legetøj.

For at arrangementet kan blive til noget, har vi selvfølgelig også brug for, at forældre/bedsteforældre rydder op i børnenes legetøj, og indlevere det pæne legetøj de ikke længere gider lege med.

Ideen bag dette arrangement kommer fra Jeanette Kleis Andersen, som er mor til 2 børn, og som ved utallige samtaler i mødre grupper, dagplejen, venner og andre forældre i min omgangskreds, som alle synes, det er for vildt med alt det gode legetøj, som hober sig op på børneværelset, på loftet og i kældre og som ingen nænner at smide ud, da det har kostet mange penge og kun leget med få gange. Derfor har hun af flere omgange forsøgt at starte en fælles legetøjskasse på nettet, hvor man kunne indlevere sit brugte legetøj, og få noget andet brugt legetøj med hjem. Dette er dog aldrig blevet til noget trods mange opfordringer og forsøg. Det er derfor med glæde hun kan meddele, at Sæby Kirke har indvilget i at være den store legetøjskasse.

Jeanette siger: ”Nu beder jeg derfor jer forældre om at gøre brug af denne helt exceptionelle mulighed og vise, at der et stort behov for et sted at dele vores fælles overskud af legetøj. Jeg håber inderligt at denne ide bliver en succes, så Sæby Kirke og jeg kan arbejde sammen igen næste år og evt. gøre dette til en fast tradition”.

Indsamlingsperioden er fra mandag den 14. november til onsdag den 7. december i kirkekontorets åbningstid, som er hverdage mellem kl. 9.30–12.30. Torsdag tillige fra kl. 16.00-17.30

På rigtig glædelig gensyn til Store Legetøjsdage i Mariehuset

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Store Legetøjsdag giver brugt legetøj nyt liv ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger