Julemarked hos Blå Kors butikkerne i Sæby

Julemarked hos Blå Kors butikkerne i Sæby

19. november 2011 - kl. 2:47 - af

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er snart ved at være tid til Blå Kors´ årlige julemarked. Det finder i år sted lørdag den 26. november, og for 30. gang slår begge Blå Kors butikker i Sæby dørene op og byder indenfor med kaffe og rundstykker til de morgenfriske.

I genbrugscentret på Gl. Ålborgvej er der denne dag åbent fra 9.30 – 12.30, og der er halv pris på det meste i butikken også juleting. I møbelgenbrug på Sophus Falcksvej er der åbent fra 10 – 13, og her er der halv pris på alt i butikken undtagen juleting.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julemarked hos Blå Kors butikkerne i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER