Ulovlige skilte skæmmer byens indfaldsveje

Ulovlige skilte skæmmer byens indfaldsveje

18. november 2011 - kl. 14:31 - af

Hvis man har sin daglige gang i Sæby og dermed kører gennem en af byens rundkørsler ved indfaldsvejene, kan man ved selvsyn konstatere at skiltene fra årets Bluesfestival i Frederikshavn fortsat skæmmer lygtepælene.
En ting er at de ikke er fjernet her mere end 14 dage efter afholdelsen, hvilket arrangør Peter Astrup beklager meget, en anden ting er, at festivalen slet ikke har tilladelse til at opsætte den slags reklame ved byens indfaldsveje.
Derfor kontaktede redationen denne fredag Peter Astrup, medarrangør af festivalen og Torben Vilmar fra Frederikshavn kommune for en kommentar.

Peter Astrup takkede for informationen og kunne oplyse, at der mandag er evaluering på festivallen, og at man her vil fjerne de uønskede skilte, han ville selv forsøge, om han kunne få det bragt iorden senere i dag.

Torben Vilmar hos Frederikshavn Kommune var noget forbavset. Han sagde: “Vi har ikke givet tilladelse til de skilte, du oplyser om, og jeg kan kun sige, at var der blevet spurgt, havde svaret været nej. Der er opsat standere ved indfaldsvejene hvor den slags reklame høre hjemme, ikke tilfældigt placeret som I fortæller, det er tilfældet her”.
Han ville nu tage kontakt til Peter Astrup for at få en forklaring og samtidig forlange skiltene fjernet omgående.

Nogen ville måske tænke, kunne kommunen ikke bare fjerne dem og sende regningen videre, men så let er det ikke. Reglerne på det område er meget firkantet og inden kommunen kan skride til den slags foranstaltninger, skal der sendes varslingsbrev samt et påbud med en rimelig frist, inden der kan skrides til handling med henblik på nedtagning for festivalens regning.
Så vi kan kun håbe de grimme og itu revne skilte bliver fjernet af Frederikshavn Bluesfestival snarest muligt som Peter Astrup har lovet.

En kommentar til “Ulovlige skilte skæmmer byens indfaldsveje” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ulovlige skilte skæmmer byens indfaldsveje”

  • Det er helt ok at disse skilte fjernes da de skæmmer indfaldsvejene, og det er da også helt ok at der er nogen der tager fat i problemet, men kunne disse folk så ikke også tage fat i SVENDS PIZZA på torvet og få han til at fjerne de skilte han har til at stå på hjørnet så man har en lille chance for at se om der kommer biler når man forlader parkeringspladsen på torvet, det er ikke nemt at orienterer sig når han har sådan en skilteskov plaseret helt ud på vejen, se det skæmmer også bybilledet samtidig med at det udgør en fare for trafikken, da man skal helt ud på vejen for at orienterer sig, det var måske oplagt at handelstadsforeningen tog sådan et problem op så SVENDS PIZZA kunne indskrænke sit område.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ulovlige skilte skæmmer byens indfaldsveje ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger