IF Skjold Sæby søger skovl og spade!

IF Skjold Sæby søger skovl og spade!

18. november 2011 - kl. 9:10 - af

På lørdag starter de første forberedelser til opførelsen af Skjold’s nye lysanlæg til træningsbanerne. I den forbindelse skal der graves til nedlæggelse af kabler, og her skal de bruge 6-10 personer, der vil give en hånd med lørdag morgen klokken 9.00.
Hvis du kan hjælpe, må du meget gerne kontakte enten Jens Lorenzen på 61 46 10 11 eller Asger Mortensen på 60 19 82 04. HUSK at medbringe en spade/skovl.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby søger skovl og spade! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER