Slut med dårlig dækning på mobiltelefonerne

Slut med dårlig dækning på mobiltelefonerne

17. november 2011 - kl. 1:56 - af

Erhvervs- og Vækstministeriet har besluttet at holde auktion over frekvenser i store dele af Nordjylland. Når auktionen er gennemført, skal køberne sørge for, at der senest i 2014 vil være mobil-internetdækning på mindst 10 megabit per sekund. Herefter skulle mange af de problemer, der i dag er med mobildækningen her i landsdelen, være løst. Beslutningen har ud over regeringen, også opbakning fra Venstre og de Konservative, skriver TV2/Nord

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slut med dårlig dækning på mobiltelefonerne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER