Sæby Y´s Men´s Club  blev chartret for 20 år siden

Sæby Y´s Men´s Club blev chartret for 20 år siden

14. november 2011 - kl. 0:32 - af

Sæby Y´s Men´s Club blev chartret 2. november 1991. Dette blev fejret mandag den 7. november i Mariehuset Sæby. Til festlighederne var Frederikshavn Y´s Men´s Club, som er moderklub og Kråkerøy Y´s Men´s Club fra Norge, som er broderklub inviteret.
Under festmiddagen var der varme lykønskninger fra moderklub, broderklub og Distrikt Nordjylland, samt en fantastisk flot underholdning af Trio A cappella.

Klubbens præsident, Georg Thomassen, genopfriskede erindringer fra klubbens start til i dag og sagde:
”Sæby Ys´ Mens Club kan i dag fejre 20 års jubilæum, hvad er der så sket i de 20 år, der er gået.
Starten blev lavet ved et møde med Frederikshavn Y´s Mens Club den 3. maj 1990 på pension Åhøj i Sæby, og allerede den 2. november 1991 kunne Sæby Y`Mens Club chartres med 28 medlemmer”.

Klubben har i dag 36 medlemmer og 17 medlemmer har været med alle årene.

I 1993 fik Sæby Y´s Mens Club en broderklub i Norge, nemlig Kråkerøy, som der har været mange
gode oplevelser med både i Norge og Danmark.

I 1997 dannede de to klubber en triangel broderklub med russiske Monsegorsk. Fire klubmedlemmer fra Sæby har gennem årene, sammen med nordmændene, været på besøg i Monsegorsk, og Sæby Y´s Mens Club har også haft russisk besøg her.
I 1997 havde vi en YEEP student fra Kirosk, der gik på Frederikshavn gymnasium. Han boede hos nogle af klubbens medlemmer. Klubben har stadig kontakt med ham via mail.

Da Sæby Y´s Mens Club er en international bevægelse, er der mulighed for at få besøg af Y`s Men fra andre dele af verden. Det er blevet til 5 besøg gennem årene fra Taiwan, Ghana, Indien, Amerika og Canada.

Pengerejsningsprojekterne startede i det små med salg af pølser ved en Sct. Hans fest, det gav 37,50 kr. Nu er de faste pengerejsningsprojekter – porrer dyrkning, cykelløb, uddeling af kirkeblade og salg af julekalendere. Det giver i dag et godt beløb, som kan gøre godt blandt børn og unge både lokalt og inernationalt.

Det er vigtigt med et godt klubliv for at kan gøre noget for andre. Derfor er det kristne evangelium drivkraften i arbejdet og samværet. Det er det, der skal bære i fremtiden, så i dag glæder man sig over de 20 år, der er gået, og ønske hinanden tillykke.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Y´s Men´s Club blev chartret for 20 år siden ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger