Sæby BK’s damer var chanceløse i lokalopgør

Sæby BK’s damer var chanceløse i lokalopgør

14. november 2011 - kl. 11:33 - af

Scoringskrise afholdt Sæbys damer fra at skabe spænding i lokalopgøret mod Aalborg. Det var et afbudsramt Sæby hold, der tog imod Aalborg denne weekend i Sæby Fritidscenter. Holdet havde mange spillere, der måtte spille på uvante pladser, men det var ikke hovedårsagen til, at resultatet blev som det gjorde. Spillerne var simpelthen ikke præcise nok i deres afslutninger, og det gjorde, at scoringsdifferencen blev så stor mellem de to hold.

Første periode: Der skulle gå 4 minutter inden første scoring faldt. Det blev gæsterne, som fik første scoring og fra start tog føringen. Sæby havde i perioden et fint angrebsspil og kom tit til de frie afslutninger, men allerede fra start var præcisionen ikke god nok. Kun de to unge spillere Line Ypkendanz og Kathrine Christensen fandt vejen igennem netmaskerne denne periode.

Anden periode: Nu begyndte to af Sæbys rutinerede spillere Signe Brandt og Charlotte Simonsen at ramme på deres afslutninger. Specielt Charlotte Simonsen som satte tre 3-point scoringer i perioden. Desværre havde forsvaret svært ved at holde Aalborgspillerne, som til tider kom til ganske lette scoringer, og gæsterne kunne derfor gå til halvleg med en solid føring på 23-40.

Tredje periode: Her gik det helt galt for hjemmeholdet i angrebet. En scoringsprocent på 0 %. Kun en scoring på straffekast blev det til i hele perioden. Til gengæld stod forsvaret, som var blevet skiftet efter halvleg, rigtigt godt. Aalborg havde nu svært ved at komme til de rigtige afslutninger, men ved periodens slutning var stillingen 24-50.

Fjerde periode: Sæby satsde nu alt for at bringe sig ind i kampen igen ved at prøve at presse gæsterne højt oppe på banen. Det lykkedes også de første 5 minutter af perioden til stillingen 32-56. Men den sidste del af perioden svigtede både angreb og forsvar, og Aalborg kom til mange lette afslutninger og kunne velfortjent vinde opgøret 35-70.

”Det var forventet, at vi ville få det svært i denne kamp, når vi manglede så mange af vores stamspillere. Det var ikke fordi, vi havde svært ved at spille bolden op af banen. Det klarede spillerne fint, men vi manglede de høje spillere. Tit fik Aalborg både en anden og tredje chance i skudforsøgene, fordi vi ikke fik fat i returboldene, men den primære årsag var vel nok scoringsprocenten, som var utrolig lav for samtidige spillere på holdet. Der var dog også lyspunkter i kampen, som var værd at tage med. Det var flot vi ikke mistede flere bolde end vi plejede. Vi kunne se ud af statistikken, at vi faktisk brød flere af modstandernes angreb, end vi selv lavede ”turnovers”, og det er et skulderklap til de spillere, der normalt ikke er dem, der fører bolden op af banen.

Næste kamp bliver også en hjemmekamp. Denne gang mod topholdet Skovbakken, men der er flere af holdets profiler igen klar.

Scoringer for Sæby:

Charlotte Simonsen 14 point, Line Ypkendanz 10, Signe Brandt 9, Kathrine Christensen 2 point.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby BK's damer var chanceløse i lokalopgør ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger