Team Rynkeby – 1371 km på cykel fra Ålborg til Paris

Team Rynkeby – 1371 km på cykel fra Ålborg til Paris

12. november 2011 - kl. 6:09 - af

Østervrå Bibliotek: Foredrag ved Thomas Vest Sørensen, tidligere Østervrå.
Team Rynkeby er så meget mere end et cykelhold. Først og fremmest handler det om at samle penge ind til fordel for Børnecancerfonden.
Torsdag den 24. november kan man kommer på baghjul med det kendte cykelteam, når Thomas Vest Sørensen – en af dem, der har taget turen, kommer til Østervrå Bibliotek, hvor han vil fortæller alt om forberedelserne til turen, indsamlingen af penge til Børnecancerfonden i Danmark og Barncancerfonden i Sverige, og naturligvis cykelturen på 1371 km. fra Aalborg til Paris.
Thomas Vest Sørensen bor i dag i Brønderslev, men har trådt sine barne- og ungdomssko i Østervrå.

Team Rynkeby
Team Rynkeby er et dansk-svensk velgørenhedscykelhold, der hver sommer cykler fra Danmark til Paris for at samle penge ind til Børnecancerfonden i Danmark og Barncancerfonden i Sverige. Holdet blev stiftet i 2002 af medarbejdere fra den danske juicevirksomhed Rynkeby Foods A/S, der også er holdets hovedsponsor.
Deltagerne på Team Rynkeby er motionscyklister af begge køn, i alle aldre og med vidt forskellige jobs, uddannelser og baggrunde. Deltagernes forskellighed og deres geografiske fordeling i både Danmark og Sverige gør det lettere for Team Rynkeby at sprede budskabet om indsamlingen til fordel for børn med kræft og deres familier.

Holdene
Når man bliver udtaget til at være med på Team Rynkeby, bliver man som udgangspunkt placeret på det hold, der ligger nærmest ens hjemadresse. Holdene – 13 danske og fire svenske – består af 40-45 ryttere og otte-ni hjælpere, og det er på disse hold, at deltagerne træner og laver indsamlingsaktiviteter.
De 17 hold kører også til Paris hver for sig og ad forskellige ruter. Men på syvende og sidste etape mødes alle hold midt i Paris for at køre de sidste ca. 10 km i samlet flok mod Champ de Mars ved Eiffeltårnet, hvor turen afsluttes.
I 2011 indsamlede Team Rynkeby 9,772 millioner DKK til kampen mod børnekræft.

2012-2013
Der er stor interesse for at komme med på Team Rynkeby. I 2012 består Team Rynkeby af 790 cykelryttere og 170 hjælpere fordelt på 13 danske og fire svenske hold. Der er allerede venteliste til holdet i 2013.
Dette og meget mere vil Thomas Vest Sørensen komme ind på i løbet af aftenen, hvor der også bliver mulighed for at stille spørgsmål. Så velmødt til en underholdende og spændende aften.
Kig også ind på hjemmesiden www.team-rynkeby.dk/Team-Rynkeby.aspx?ID=1298

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Team Rynkeby – 1371 km på cykel fra Ålborg til Paris' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger