Orienteringsmøde: Biogas til landbruget

Orienteringsmøde: Biogas til landbruget

12. november 2011 - kl. 5:50 - af

Energibyen, Frederikshavn Forsyning og LandboNord har gennem nogen tid arbejdet med muligheden for et biogasanlæg i den sydlige del af Frederikshavn Kommune.

Mandag den 21. november holdes der orienteringsmøde for landmændene.

Energibyen, Frederikshavn Forsyning og LandboNord har gennem nogen tid undersøgt mulighederne for at etablere et biogasanlæg.

Anlæggets mulige størrelse har været undersøgt ud fra antallet af dyr i nærområdet. Det har været undersøgt, hvor anlægget kan placeres med baggrund i, at sikre den mest optimale løsning i forhold til de deltagende landbrug, at det ikke skæmmer natur og at der er gode adgangsforhold.

Økonomien i sådanne anlæg er blevet undersøgt og der vil være en præsentation af dette, idet anlæg i denne størrelse naturligvis skal kunne vise at det økonomisk hænger sammen.

Nu er vi klar til at præsentere resultaterne for landbruget. Samtidig er der præsentation om sidste nyt fra forhandlingerne om energiforliget. Orienteringsmødet for landmændene afholdes på Fasanvej 1 i Frederikshavn den 21. november kl. 19.00.

“Interesserede landmænd kan tilmelde sig på 9624 2589 eller mal@landbonord.dk, og vi håber, at rigtig mange vil være med og vise interesse for denne mulighed for at sikre en af fremtidens energikilder i vores område”, udtaler Allan Olesen fra LandboNord.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Orienteringsmøde: Biogas til landbruget ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER