Juletog i Sæby’s gader fra 1. Søndag i advent

Juletog i Sæby’s gader fra 1. Søndag i advent

11. november 2011 - kl. 10:23 - af

Sæby Handelsstandsforening har indgået samarbejde med Handelsforeningen FREDERIK om at gør julen i de to byer Sæby og Frederikshavn endnu hyggeligere i år. Samarbejdet har indtil nu udmøntet sig i fælles leje af “Danmarks hyggeligste juletog”, som kommer til Frederikshavn i forbindelse med Open By Night fredag den 25. November.

Herefter skal toget videre til Sæby den 27. November, hvor det bliver en del af den spændende søndag, hvor der både kan opleves ”Jul på Slottet” samt juletræstænding på Torvet. Byens butikker er åbne fra kl. 12-17, og toget vil i det tidsrum køre på en rute fra Sæbygaard Slot ned over City Vest til Nytorv og det Store Torv og slutteligt videre til Sæby Apotek, inden det igen returnere til Sæbygaard Slot.

Der vil blive gjort holdt på de ovennævte steder, hvor der er mulighed for at stige af og på toget. Turen er naturligvis gratis, og der er rig mulighed for at lade bilen stå og alligevel komme rundt i hele byen.
Juletræet på Torvet tændes traditionen tro kl. 16, og inden da vil Sæby Musikkorps spille en mindre julekoncert på Torvet, mens vi venter på Julemanden, som ankommer i det hyggelige juletog. Stigen fra Frederikshavn Brandvæsen ankommer også til Torvet, så træet kan tændes på behørig vis.
Efter juletræstændingen vil toget returnere til Sæbygaard Slot af hensyn til eventuelle bilister, der har parkeret der.

Toget vil i hele den efterfølgende uge være at finde i bybilledet fra klokken ca. 12-17, og sluttelig kan man få en sidste tur fredag til Open by Christmas, hvor butikkerne holder åben, og toget kører i byen helt til klokken 22.
Herefter skal toget igen videre til Frederikshavn, hvor det skal gøre glæde og gavn den efterfølgende uge.

De to Handelsstandsforeninger håber, at dette bliver startskuddet til et tæt samarbejde fremover til gavn for både butikker og handlende i de to byer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Juletog i Sæby’s gader fra 1. Søndag i advent ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger