Elever på gensynsvisit på Hørby Ungdomsskole

Elever på gensynsvisit på Hørby Ungdomsskole

11. november 2011 - kl. 11:51 - af

Det er altid godt – når man er blevet en del af fællesskabet på en efterskole – at vende tilbage og aflægge skolen et besøg og måske få en enkelt oplevelse mere lagt ned i rygsækken til alle dem, der ligger der i forvejen.

Således var det for en del tidligere Hørby-elever, da de søndag eftermiddag den 6. november kom til ’gensynsvolleystævne, på skolen. En tradition, der har vokset sig større gennem årene, og som er en eftermiddag med volleykampe, snak og hygge i skolens hal, hvor de elevårgangene møder hinanden og også får lejlighed til at kigge gennem nettet til et af de hold, der tæller nuværende efterskoleelever fra Hørby. Weekenden stod helt i volleyball´ens tegn, idet skolen lørdag deltog i et stort nordjysk stævne i Himmerland.

Hørby Ungdomsskole har i år indledt et samarbejde med tidligere elever i forbindelse med Operation Dagsværk, som danske gymnasieelever deltog i torsdag den 9. november. Ud over forskellige praktiske opgave, fik de fem tidligere elever, der i dag går på henholdsvis Aalborg Katedralskole og Hjørring Gymnasium, en ’tænketanksopgave’, der går på at definere, hvilke historier, der skal fortæller samt hvor og hvordan, de skal fortælles, når det handler om at gøre nye efterskoleårgange interesseret i Hørby Ungdomsskole.

– Som efterskole ser vi et aktiv i at kunne bygge bro mellem de elever, der kender os og nye, som kommer til, siger forstander Mogens Vestergård Pedersen og tilføjer, at de, der har prøvet efterskolen på egen krop ofte har de skarpeste formuleringer på, hvad der har flyttet noget for dem.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Elever på gensynsvisit på Hørby Ungdomsskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger