Birgit Hansen vs. Lars Møller i Dybvad Klubhus

Birgit Hansen vs. Lars Møller i Dybvad Klubhus

10. november 2011 - kl. 4:36 - af

Tirsdag den 15. november kl. 19.00 er der lagt op til politisk møde i Dybvad Klubhus, når borgmester Lars Møller (Venstre) og byrådsmedlem Birgit Hansen (Socialdemokraterne) traditionen tro mødes til en aften med en forhåbentlig god og sund politisk debat, hvor der lægges op til diskussion og spørgsmål fra tilhørerne.

Alle er velkomne til denne aften, som er arrangeret af Skæve/Dybvad Venstre Vælgerforening og Socialdemokraterne Sæby og Opland.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Birgit Hansen vs. Lars Møller i Dybvad Klubhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER