Kræftens Bekæmpelses kampagne “Ik’ kun for skæg”

Kræftens Bekæmpelses kampagne “Ik’ kun for skæg”

9. november 2011 - kl. 0:42 - af

En aften sad Peter Nygaard Christensen, der er salgsdirektør for A/S Dybvad Stål Industri i Dybvad og fik en god idé, alt imens han så TV. “Natholdet” med Breinholt og Lund Madsen var i luften med et program om opbakning til Kræftens bekæmpelses kampagne: ”Ik kun for Skæg”.
I firmaet blev ideen forelagt for medarbejderne og 32 mænd fra ledelse til produktion syntes, det var en rigtig god måde at bakke op omkring kampagnen på. Kun 2-3 medarbejdere takkede nej – står hustruen mon bag dette nej?
A/S Dybvad Stål Industri og Personaleforeningen bidrager med 500,00 kr. per medarbejder, som lader skæget stå (ikke kun overskæg) fra dags dato og frem til 15.12.2011.
Peter Nygaard Christensen har selv haft sygdommen tæt på livet, da han sidste år mistede en lillebror til kræften, og som han fortæller, er mænd jo ikke gode til at lytte til deres krop, og når de endelige finder ud af, at noget er galt, er det ofte for sent. 16.000 mænd mister hvert år kampen mod kræften, det er 43 mænd pr. dag – og alt for mange!
Vi vil på saebyAvis glæde os til at kunne vise de 32 medarbejdere, når vi når frem til den 15. december – er de mon til at kende?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger