Sæby Basket vandt tæt udekamp mod AUS Århus

Sæby Basket vandt tæt udekamp mod AUS Århus

7. november 2011 - kl. 9:36 - af

Endelig kom sejre. Det var en ren forløsning at vinde en kamp i et så tæt et opgør, som i kampen på udebane mod AUS. Selv med afbud fra flere stamspillere lykkedes det at vinde. Holdet har igennem de sidste par sæsoner haft godt styr på AUS, hvor de har vundet de fleste opgør, men næsten alle har været tætte kampe. Dette opgør var da heller ingen undtagelse.

1. division damer AUS Århus – Sæby            72 – 76

Første periode: Med et afbudsramt sæbyhold var taktikken lidt anderledes end normalt, idet de ikke havde så mange spillere med på de forskellige positioner. Det var derfor vigtigt holdet ikke kom i fejlproblemer for tidlig i kampen. Sæby spillede som aftalt lige fra start, meget disciplineret og var meget bevægelige i angrebet, og gjorde det svært for AUS i forsvaret. Sæby fik i perioden 4 stk. tre points scoringer og samtidig en del scoringer under kurven og vandt perioden 16-18, men kampen var meget tæt.

Anden periode: AUS kom bedst fra start og brragte sig foran 22-18 i løbet af de første par minutter.  Herefter viste Sæby, at de virkelig kunne spille godt angreb. Sæby vandt de næste 6 minutter 18-3, hvor alle på holdet fightede. Holdet fik fuldstændigt trævlet AUS forsvar totalt op, og samtidig stod de rigtig godt i forsvaret. AUS kom dog tilbage i slutningen af perioden, men Sæby kunne gå til halvleg med en føring på 10 point ved stillingen 38-48.

Tredje periode: Efter pausen var det et forvandlet AUS hold, der kom på banen. Der bliver kørt et mere aggressivt forsvar og højere oppe på banen for at neutralisere Sæbys skytter. Det virkede, og Sæby blev stresset af deres forsvar og af publikums råben, så de løbet af de første minutter får smidt en del bolde væk. Desværre fik AUS skytter også mere plads i denne periode, så ca. 5 minutter inde i perioden var stillingen 51-52. Heldigvis kom Sæby sig, hvor specielt Signe Brandt og Louise Munch holdt Sæby inde i kampen. Ved periodens slutning var stillingen 55-58

Fjerde periode: Nu skal det vise sig om Sæby kunne holde koncentrationen. Signe Brandt satte hurtigt to straffekast, så damerne var med fra første minut. Desværre fik AUS hevet reserve- kræfterne frem og bragt sig foran 61-60. Sæby tog en timeout og ændrede forsvarsopstillingen. Dette gav ”pote”, og Sæby fik i løbet af 3 minutter et ”run” på 10-0, og bragt foran 61-70. Desværre kostede det i personlige fejl. Signe Brandt kom i store fejlproblemer ligesom Henriette Sørensen, og det ville blive vanskeligt, hvis lige netop de to spillere måtte udgå. AUS hentede ind til stillingen 70-73 med et minut tilbage. Signe Brandt måtte udgå med sin 5. fejl. Begge hold havde nu holdfejl, og hver fejl udløste nu straffekast. Henriette Sørensen og Nanna Jensen blev sendt på linen, men fik kun scoret på et enkelt kast. Stillingen var nu 70-74 med 50 sekunder tilbage. AUS fik reduceret til 72-74. Med 33 sekunder tilbage var der overlagt fejl mod Charlotte Simonsen og to straffe, men desværre igen var nerverne uden på trøjen af Sæby spillerne. Begge kast blev ”misset” , men Sæby havde bolden i siden og kun 18 sekunder tilbage. Nanna Jensen blev nu fejlet og fik to straffekast. Begge blev udnyttet til stillingen 72-76. AUS fik et sidste angreb, men scorede ikke. Sæby vandt sæsonens første kamp 72-76.

”Hvor dejligt at vise vi også kan og tør vinde de tætte opgør. Kæmpe ros til pigerne for deres indsats i denne kamp. Vi havde dog kunne afgøre det på straffekastene i sidste periode, men der var et kæmpe pres på spillerne til slut. Specielt Sæbys Nanna Jensen spillede en rigtig god kamp. Hun fik mange rebounds og var en konstant trussel under modstandernes kurv. Også Luise Munch spillede en af sine bedste kampe denne sæson.

Scoringer for Sæby:
Signe Brandt 27 point, Nanna Jensen 14, Henriette Sørensen 14, Charlotte Simonsen 9, Louise Munch 8, Line Clausen 2 og Nina Munch 2 point.

Næste kamp bliver lørdag i lokalopgøret, hvor Sæby tager i mod Ålborg.

Serie 2 Herrer
VRÅ- Basket – Sæby Basketball Club 31-84

Scoringer for Sæby:
Kenneth Christiansen 20 point, Emil Munck 19 point, Martin Svenningsen 16 point, Mads Smedegaard 10 point, Jonas Kristensen 6 point,, Mathias Legaard 6 point, Rasmus Legaard 2 point, Troels Smidt 2 point.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Basket vandt tæt udekamp mod AUS Århus ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger