Spejderne fra Sæby på kursus i Sindal

Spejderne fra Sæby på kursus i Sindal

6. november 2011 - kl. 11:48 - af

Junior og tropsspejderne fra Sæbygaard Gruppen deltog da Vendelbo division; Det Danske Spejderkorps, afholdte kursusdag på Sindal skole. Der var deltagere på mange forskellige aktiviteter, træklatring, verden rundt, navneskilte, svømmehal, tovværk, inden alle mødtes til fællesspisning og disco lørdag aften.

En af de populære aktiviteter var bolsjefremstilling, og lederne fra Sæbygaard gruppen underviste, og fremstillede bolsjer, det blev til 15 portioner sammen med 57 spejdere fra divisionens forskellige grupper.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spejderne fra Sæby på kursus i Sindal' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER