IF Skjold fik ikke den ønskede 4. plads

IF Skjold fik ikke den ønskede 4. plads

6. november 2011 - kl. 19:42 - af

Der var lagt op til en spændende kamp, da IF Skjold mødte det absolutte tophold i Jyllandsserien for herre denne søndag. Hjørring var dagens modstander, og en svær kamp på udebane var da også i vente for det unge IF Skjold Sæby mandskab. Ønsketænkningen var minimum et uafgjort resultat, der kunne bringe Skjold på den så eftertragtede 4. plads i toppen af Jyllandsserien for herre, men desværre havde Hjørring mandskabet andre planer, og efter 2 x 45 min måtte Skjold slukørede forlade banen med et 4-1 nederlag i bagagen. Dermed slutter Skjold efterårs turneringen på en 5. plads, og skal derfor til foråret spille efter at undgå nedrykning. Det var dette senarie, man ville have undgået med en plads mellem de fire øverste i puljen, men sådan blev det desværre ikke.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold fik ikke den ønskede 4. plads ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger