Harmonikamusik til Sæby Pensionist og Efterlønsklub

Harmonikamusik til Sæby Pensionist og Efterlønsklub

6. november 2011 - kl. 11:56 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub havde onsdag besøg af harmonikaorkestret “Go Jawten”. De spillede op til næsten 2 timers fællessang, hvor de ca. 200 fremmødte sang med efter bedste evne. Det blev en dejlig eftermiddag, hvor der var plads til både alvor og sjov.

Onsdag d. 9. november må klubben desværre aflyse, da bibliotek har et større arrangement i salen, men onsdag d. 16. november vender Sæby Pensionist og Efterlønsklub stærkt tilbage med besøg af Søren Erving, der er forfatter, fotografen m. m., som via flotte lysbilledsekvenser vil føre alle igennem spændende og morsomme historier om dyr og mennesker fra sine ture til Sibirien og rundt i Danmark.
Klubben håber naturligvis, at der kommer rigtig mange, og “pigerne” har lovet, at der nok skal være kaffe og kage til alle.

Julefrokosten den 3. december er desværre udsolgt, men der er dog mulighed for at blive skrevet på venteliste, slutter Hans Abildgaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Harmonikamusik til Sæby Pensionist og Efterlønsklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER