30 dages gratis træning hos LOOP i Sæby

30 dages gratis træning hos LOOP i Sæby

5. november 2011 - kl. 13:12 - af

LOOP Cirkeltræning på Sophus Falckvej 1 i Sæby giver en måneds gratis træning, hvis du melder dig ind seneste onsdag den 9. november 2011. Tilbuddet gælder alle, som ikke har været medlem de senest 60 dage.

LOOP er et unikt træningskoncept, der sikrer en balanceret træning af hele kroppen, både styrke og kondition på kun 24 minutter. Træningen giver gode resultater i en gennemtænkt og varieret udvælgelse af øvelser på 16 nøje udvalgte træningsmaskiner.

Gratis prøvetime kan bookes på tlf. 41 74 62 10.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '30 dages gratis træning hos LOOP i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER