Audition til Sæby Scenens sommerspil 2012

Audition til Sæby Scenens sommerspil 2012

4. november 2011 - kl. 10:20 - af

Er du interesseret i at spille teater, interesseret i at synge, måske begge dele eller blot en af delene, så har du nu chancen for at optræde på ”De skrå Brædder”. Sæby Scenen afholder nemlig audition på musicalen ”Klokkeren fra Notre Dame” lørdag den 19. november og søndag den 20. november.

”Klokkeren fra Notre Dame” er en smuk og ubarmhjertig kærligshistorie bygget over Victor Hugos verdensberømte roman om krøblingen Quasimodo, der holdes indespærret som klokker i Notre Dame kirken. Lokket af sin nysgerrighed stiger han ned fra tårnet for at deltage i Narrenes fest – med katastrofale følger.

Sommerspillet forventes opført næste år i uge 30 og 31 på friluftsscenen, og fast øveaften bliver torsdag fra kl. 19.00 til 21.30.

Er du interesseret bedes du venligst kontakte Trine Brandenhoff på tlf. 21524678 – og få en tid, der passer dig til audition.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Audition til Sæby Scenens sommerspil 2012 ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER