Årsfest for ungdomsspillerne hos Sæby IF Skjold

Årsfest for ungdomsspillerne hos Sæby IF Skjold

2. november 2011 - kl. 10:38 - af

Som markering af, at udendørssæsonen er slut for i år, blev der afholdt årsfest for Skjolds ungdomshold i den forgangne weekend.
Fredag aften var det spillerne fra U-15 til U-18 både piger og drenge, der havde en hyggelig og sjov aften i klubhuset.
Aftenen begyndte med spisning, som bestod af en lækker buffet.
Efter spisningen skulle årets spiller og årets kammerat kåres for hvert hold, hvorfor trænerne fik ordet. De roste alle spillerne for deres store indsats og engagement i løbet af sæsonen, men enkelte spillere havde dog ydet lidt mere, end man havde forventet. Trænerne lagde bl.a. vægt på træningsindsats, personlig udvikling, indsats til kamp samt kammeratskab.
Efter kampene havde nogle hold stemt om kampens spiller, hvilket også havde betydning for udvælgelsen.

Efter dette spillede DJ James op til fest og sjov. Der blev også afholdt flere konkurrencer i løbet af aftenen med fine præmier til vinderne. Der blev konkurreret i limbo, hvor stangen skulle meget langt ned, inden der blev fundet en vinder. Der var også appelsindans og til sidst karaoke, som var noget af et hit blandt de unge.

De spillere, som blev kåret var følgende:

Årets kammerat – Årets spiller:

U15 piger: Cecilie Madsen – Charlotte Honore

U18 Piger: Luna Elkjær – Lisa Bro

U15 Drenge B: Faruk  Ismeil – Rune Larsen

U15 Drenge A: Anton Thomsen – Frederik Thingbak

U15 Drenge M: Ceu Hup – Emil Stevn

U17 Drenge A: Fahadi Ismeil – Kasper Mortensen

Lørdag aften var det så spillerne fra U8 til U13s tur til at hygge sig. Her deltog ca. 200 pige- og drengespillere, som alle fik en hyggelig aften med masse af aktiviteter. Aftenen begyndte med spisning, hvorefter der blev linet op med diverse aktiviteter, som børnene kunne skifte imellem. I hallen var der opsat oppustelig fodboldbane, hockeybane, lille fodbold- bandebane, løbebane med tidtagning, hastighedsmåling af skudstyrke, og i cafeteriet kunne man spille bordtennis og bordfodbold. Endvidere var pigerne fra U18 klar med ansigtsmaling, hvilket der var stor søgning til. Kl. 21.30 sluttede denne hyggelige aften for nogle meget tilfredse og trætte børn.

Lars Lykke

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årsfest for ungdomsspillerne hos Sæby IF Skjold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER