250.000 kr. fra Stafet for Livet til Kræftens Bekæmpelse

250.000 kr. fra Stafet for Livet til Kræftens Bekæmpelse

2. november 2011 - kl. 0:44 - af

Resultatet af ”Stafet for livet” på Knivholt i Frederikshavn den 10.-11.september er nu gjort op, og det endte i et foreløbigt overskud på 225.000 kr. til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

Udover en fantastisk weekend med masser af motion og hyggeligt samvær, er det utroligt dejligt, at hele indsatsen munder ud i, at vi fra Stafet for Livet i Frederikshavn kan sende så stort et beløb videre til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde” siger formand for styregruppen, Aase Lindbøgh Nielsen, som fortsætter: ”Det er dog kun muligt, fordi masser af sponsorer, – en bred kreds af frivillige – og ikke mindst de mange deltagere, alle på hver deres måde i fællesskab har bidraget til det flotte resultat, og det er arrangørerne meget taknemlige for.”

Aase Lindbøgh Nielsen fortæller videre, at det samlede overskud ventes at blive øget betragteligt, når de fem Arne Jacobsen 7’er stole, som Republic of Fritz Hansen har sponseret og Kunstneren Steen Karlsen har udsmykket, vil blive solgt på auktion til fordel for Stafet for Livet.

De frivillige, som rent praktisk stabler arrangementet på benene, har netop været samlet for at tage fat på forberedelserne til næste års arrangement. Stafet for Livet holdes i 2012 igen på Knivholt i Frederikshavn, og det bliver i weekenden den 16.-17. juni, hvor ambitionen er endnu flere deltagere. Malene Gregoire fra Aalborg deltog for første gang i år sammen men datteren Anna på 12 år og siger: “Det var rigtig hyggeligt – og samtidigt en god fornemmelse at gøre en aktiv indsats for at støtte en vigtig sag. Vi kan varmt anbefale arrangementet til andre, og glæder os allerede til at deltage næste år. “

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '250.000 kr. fra Stafet for Livet til Kræftens Bekæmpelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger