Sæby Kirke: Du kan nå det endnu

Sæby Kirke: Du kan nå det endnu

1. november 2011 - kl. 0:21 - af

Sæby Kirke er vært ved et Kristendomskursus, som begynder torsdag den 3. november kl. 18.30 i Mariehuset, Strandgade 13.

Kurset er voksenundervisning i grundlæggende sider af den kristne tro. Her er mulighed for at få lidt mere kendskab til, hvad kristendom er og i fællesskab finde længere ind i troen, at få stillet noget af sin nysgerrighed efter at vide mere, få genopfrisket sin viden og stille spørgsmål.

Der kræves ikke særlige forudsætninger og alle er velkomne.

Du kan endnu nå at tilmelde dig. Det skal ske til kirkekontoret. Se evt. mere på kirkens hjemmeside www.saebykirke.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Kirke: Du kan nå det endnu' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER