Flødeboller til hele Byrådet fra Bent Bøgsted

Flødeboller til hele Byrådet fra Bent Bøgsted

1. november 2011 - kl. 5:44 - af

Efter den åbne del af mandagens byrådsmøde var der spørgetid for byrådsmedlemmer, og denne mulighed brugte Bent Bøgsted til at sige tak til byrådet for den tid, han har været med. Mandagens møde var nemlig det sidste han deltog i, inden konen Hanne Bøgsted overtager hans plads.

Bent takkede for den fornøjelse det har været på godt og ondt og benyttede da også lejligheden til at nævne, at det nu ikke foregår i alle byråd som i Frederikshavn, og så kunne man jo ligge i det, hvad man ville.
En sidste ting han nævnte, inden flødebollerne blev runddelt, var byrådets nye medlem Hanne Bøgsted, og som Bent fik fortalt: ”Hanne er et selvstændigt individ, og jeg vil ikke stå inde for det døje, I kan få med hende. Hun kan til tider være mere skrap end jeg er”, fik han slutteligt med, inden Borgmester Lars Møller tog ordet for ligeledes at sige tak for de 2 år, der var gået. Han nævnte også vigtigheden af, at have en lokal person placeret midt i Folketinget, og hvad det havde haft af betydning, inden han ligeledes fandt gaven frem og sluttede med kommentaren: ”Det her kan godt nok ikke spises, men du kan sætte blomster i det til Hanne”. Bent Bøgsted modtog herefter klapsalver fra alle byrådets medlemmer, der allerede var godt fedtet ind i de serverede flødeboller.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flødeboller til hele Byrådet fra Bent Bøgsted ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER