Endnu et nederlag til Sæby BK i weekenden

Endnu et nederlag til Sæby BK i weekenden

1. november 2011 - kl. 0:06 - af

Det blev en tæt kamp som forventet, men med endnu et nederlag til Sæbys divisionsdamer i weekendens kamp mod Åbyhøj fra Århus.

1. Division Damer Sæby – Åbyhøj            47- 54

Første periode: Sæby bringer sig foran 4-0 inden gæsterne finder vejen til kurven. Herefter er det Åbyhøj, der er mest præcis i deres afslutninger og vinder perioden 12-17, men ingen af holdene virker til at have det endelige overtag, og kampen stadig er helt åben.

Anden periode: Hvor det primært i første periode var Sæbys guards Henriette Sørensen, Charlotte Simonsen og Signe Brandt, der var de scorende, begynder to af Sæbys høje spillere under kurven Nanna Jensen og Line Ypkendanz at melde sig ind i kampen. Dette gør at Sæby i løbet af 5 minutter kommer op på 20-21. Åbyhøj slutter dog perioden bedst, og ved halvleg er stillingen 23-29.

Tredje periode: Sæby har lidt svært ved at komme i gang igen efter halvlegspausen. Det gør, at gæsterne øger afstanden, hvor de i løbet af de første 5 minutter får bragt sig yderligt foran 23-34. Desværre for Sæby kommer en af profilerne på holdet Signe Brandt i fejlproblemer og må side på bænken. Sæby får dog i den sidste del af perioden bedre fat i kampen igen, specielt Sæbys unge Kathrine Christensen, som spiller første sæson i 1 division gør det godt. ved periodeslutning er stillingen 35-46.

Fjerde periode: Sæby må nu satse på et mere aggressivt forsvar. Det giver ”pote”. Åbyhøjs rytme bliver brudt samtidig med, at Sæbyspillerne ”stjæler” en del bolde. Der bliver nu hentet ind på modstanderne, men det koster også i personlige fejl. Signe Brandt må forlade banen med 5 personlige fejl 6 minutter inde i perioden, og Sæbys høje centerspiller Nanna Jensen er nu oppe på 4 fejl. Desværre lykkes det ikke at hente det tabte ind, så hjemmeholdet måtte indkassere endnu et nederlag denne gang på 47-54 mod et velspillende Åbyhøj hold, som havde en god bredde på deres hold.

”Vi er stadig uden point efter 4 kampe, men det har i alle kampe været et tæt opgør, så vi tror stadig på at der skal komme point på kontoen, og for hver kamp der spilles får de unge spillere på holdet mere og mere erfaring, så vi skal bare være tålmodige,” udtaler træner Henrik Hansen

Næste kamp bliver ude mod AUS fra Århus, som højst sandsynlig også bliver en tæt kamp.

Scoringer for Sæby:
Henriette Sørensen 18 Point, Charlotte Simonsen 10, Line Ypkendanz 7, Signe Brandt 6, Nanna Jensen 2, Louise Munch 2 og Kathrine Kristensen 2 point.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu et nederlag til Sæby BK i weekenden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER