Skagen tabte lokalopgør på Sæby Stadion

Skagen tabte lokalopgør på Sæby Stadion

31. oktober 2011 - kl. 0:57 - af

Skjold trak lørdag eftermiddag det længste strå i en meget jævnbyrdig men også hårdt spillet kamp i jyllandsserien for herre. Efter en meget lige første halvleg, hvor det var tydeligt at se, hvor meget der var på spil, og efter en del brokkeri overfor både modspillere og dommerne, fra begge hold, virkede det som om Skjold troede lidt mere på det i starten af anden halvleg.
De første tyve minutter af  halvlegen foregik det meste af spillet på Skavboernes banehalvdel, men jo tættere det kom på slutfløjtet, jo mere intens og jævnbyrdig blev opgøret, hvor i der efter manges mening skulle have været delt op til flere advarsler ud. Dette skete imidlertid ikke og det smittede tydeligt af på kampens hårdhed.

I sidste halvdel af anden halvleg måtte Skjolds målmand da også se sig overlistet, og kun et par hurtige forsvarsfødder afværgede en scoring til gæsterne, der nu havde fået blod på tanden. Sidst i halvlegen og kort før den afgørende Skjold scoring lykkedes det da også gæsterne at få bolden over stregen, men til Skjolds held så linievogteren og dommeren det ikke, og trods protester blev der spillet videre. Dermed kunne Skjold ved dommerens slutfløjt løfte armene i triumf over de tre point, som kan blive afgørende for den så vigtige 4. plads i puljen, der giver ret til slutspillet.

Sidste modstander er rækkens nummer 1. Hjørring, og her er det på Hjørrings hjemmebane, så en svær kamp venter Skjolds mandskab, inden efteråret kan gøres op, og der kan fløjtes til vinterpause.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen tabte lokalopgør på Sæby Stadion ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger