Græskar blev til flotte lygter og meget mere

Græskar blev til flotte lygter og meget mere

31. oktober 2011 - kl. 0:08 - af

Sæby Handelsstandsforening var lørdag vært ved det årlige halloween arrangement på Sæby Torv. Ikke mindre end et halvt hundrede børn trodsede det kølige danske efterårsvejr og gav fantasien frit spil med udhuling og udsmykning af de fremskaffede græskar.
Det har i år været noget af en opgave overhovedet at skaffe brugbare græskar, fortæller Jette fra Spar på Torvet. Det meget fugtige sensommer vejr har ødelagt mange af de flotte græskar, de er simpelthen begyndt at rådne, faktisk inden de er blevet høstet, slutter hun.
Alligevel lykkedes det rigtigt mange af de fremmødte børn at lave både flotte og kreative græskar. Nogen formet på traditionel vis mens andre var skåret med firma navne og meget andet.
Alle børnene fik herefter slikposer som tak for indsatsen, og mange valgte også at tage den nylavede græskarlygte med hjem som souvenir.

Johanna som var tovholder på arrangementet, kunne da også med tilfredshed meddele, at alt var ”udsolgt”, og at de mange børn både udklædte og ikke, havde haft en hyggelig formiddag.
De flinke folk der sælger porre på Torvet satte prikken over i’et ved at tilbyde en hjælpende hånd med at feje efter svineriet, så Torvet igen kunne fremstå rent og pænt.

Næste arrangement på Torvet er søndag den 27. november, hvor det store juletræ skal tændes.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Græskar blev til flotte lygter og meget mere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger