Mangfoldighed og udvikling  – moderne, afrikansk kunst

Mangfoldighed og udvikling – moderne, afrikansk kunst

30. oktober 2011 - kl. 14:22 - af

Det er titlen på en kunstudstilling, som Foreningen afro-art.dk viser på Sæby Bibliotek fra den 25. oktober og fem uger frem.

Udstillingen udgør en mindre del af en stor udstilling, som i to år har været på turné i Jylland og på Fyn. Udstillingen vil vise knap 50 malerier og akvatinter samt nogle få eksempler på brugskunst. For hver udstilling reduceres mængden af udstillede værker en smule, idet den udstillede kunst er til salg.

Formålet med udstillingen er at vise, at Afrika rummer ressourcer i kraft af kreativitet, dynamisk udvikling og kunstnerisk mangfoldighed. Udstillingen skal vise resultatet af ressourcestærke afrikanere. Udstillingen gør op med forestillingen om, at afrikanere kun er nødlidende stakler.

Foredrag
Den 1. november kl. 16.30 kan man på biblioteket høre Frede Hansen fra Foreningen afro-art.dk fortælle om afrikansk kunst og kunsthåndværk på Biblioteket. Frede Hansen er netop vendt hjem fra en studietur betalt af DANIDA.
Arrangementet er kommet i stand som et samarbejde mellem biblioteket, AKO samt Sæby Kunst- og Kulturforening. Se også www.afro-art.dk.

Billetter til foredraget kan købes eller reserveres på biblioteket.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mangfoldighed og udvikling – moderne, afrikansk kunst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER