Hørby Pensionistforening og Petanque

Hørby Pensionistforening og Petanque

30. oktober 2011 - kl. 14:07 - af

Den 9. oktober indviede Hørby Petanque de fine nye baner. Ca. 50 personer var mødt op til denne dag, så det kunne jo kun blive en god start på denne dejlige sport.

Helle Madsen og Vang Lundergaard klippede snoren og afslørede banernes navn, som blev ”Alles – ro”, herefter var de ligeledes de første til at kaste kuglerne, og så blev alle banerne ellers taget i brug, stemningen var høj, og efter dagens mange kast var der så kaffe til alle.

Bestyrelsen siger tak til alle fremmødte, og håber på en god fremtid for de nye Petanquebaner.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Pensionistforening og Petanque' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER