Bilvask og banksnak hos Shell lørdag formiddag

Bilvask og banksnak hos Shell lørdag formiddag

30. oktober 2011 - kl. 16:47 - af

Muligheden for at slå to fluer med et smæk var bestemt til stede, da Sparekassen Vendsyssel lørdag bød indenfor hos Shell i Sæby til en gratis bilvask og en uforpligtende banksnak.

”Vi har gjort det en gang før med succes, så nu prøver vi igen”, fortæller Lars Høst fra Sparekassen Vendsyssels afdeling i Sæby, og fortsætter: ”Det er en god og uforpligtende måde at møde både kunder og andre lokale på”.

Der gik da heller ikke lang tid efter klokken blev 10, før pladsen bag Shell var godt fyldt med biler, og en blanding af larm fra vaskehallen og small talk mellem bilerne var i gang. Så da den sidste bil forlod anlægget hos Shell lidt efter klokken 14, kunne Sparekassens medarbejder konstatere, at det havde været et godt initiativ og en god lørdag formiddag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bilvask og banksnak hos Shell lørdag formiddag ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER