Skagen gæster Sæby i årets sidste hjemmekamp

Skagen gæster Sæby i årets sidste hjemmekamp

28. oktober 2011 - kl. 0:49 - af

Lørdag eftermiddag tager IF Skjold Sæby imod Skagen IK i Jyllandsserien – et lokalopgør der samtidig runder efteråret af på hjemmebane.

Efter et point i de seneste to kampe mod Aalborg Freja og Thisted FC, er Skjolds JS-herrer presset inden de sidste to kampe, hvis målsætningen om en plads blandt de fire første skal indfries. Således indtager Lindholm IF den vigtige fjerdeplads, to point foran Skjold på femtepladsen. Dermed er Skjold afhængige af hjælp fra nogle af de andre hold, idet de indbyrdes opgør mod Lindholm er overstået.

Næste udfordring for de unge Skjold-drenge bliver mod de kommunale naboer fra Skagen. Første opgør i sæsonen mod skawboerne endte med et knebent og noget ufortjent nederlag på 1-0, efter et tvivlsomt dømt straffespark. Der venter med garanti en ligeså tæt og spændende kamp når Skagen kommer på besøg på Sæby Stadion. Traditionelt spiller Skagen og Sæby altid tætte og medrivende kampe.

Til kampen kan Karsten Thomsen glæde sig over igen at råde over samtlige spillere. Således gjorde Tobias Overlade comeback i forrige weekend mod Aalborg Freja, efter at have siddet ude med en knæskade i det meste af efteråret. Dermed ser Skjolds mandskab således ud:

1. Stefan Wesley Henriksen
2. Martin Kjær
3. Anders Lykke
4. Casper Nedergaard
5. Jeppe Vittrup
6. Paw Værnhøj
7. Patrick Nødgaard
8. Nicolaj Eliasen
9. Tobias Overlade
10. Jens Lorenzen
11. Dennis Poulsen
12. Patrick Pedersen
13. Jakob Kristensen
14. Daniel Overlade

Kampen fløjtes op lørdag den 29/10 klokken 15.00. Lad den gode opbakning fortsætte, så vi kan slutte af med et brag på hjemmebane – vel mødt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen gæster Sæby i årets sidste hjemmekamp ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER