Nu sker det – Hr. Skæg kommer til Sæby Bibliotek

Nu sker det – Hr. Skæg kommer til Sæby Bibliotek

27. oktober 2011 - kl. 1:42 - af

Hr. Skæg behøver næppe nogen nærmere introduktion. “Kendt fra TV”-mærkaten må siges at passe på ham. Han er kendt og elsket af alle børn. Først i DR TV-serien “Skæg Med Tal” og lige nu i serien “Skæg Med Bogstaver”, som var det mest sete program i Fjernsyn for Dig-fladen på DR1 i 2011.

På biblioteket i Frederikshavn afholder de et lukket arrangement for de største børnehavebørn, 0. og 1. klasserne i kommunen. Den 8. november kl. 10.00 i Maskinhallen i Frederikshavn har 250 børn fornøjelsen at skulle møde Hr. Skæg. Det har været en kæmpe succes. Allerede efter få timer efter billetsalget startede, kunne vi melde total udsolgt til det lukkede arrangement. Vi har haft så stor efterspørgsel, at vi desværre må sige nej til over 300 børn, oplyses det fra Biblioteket.

Heldigvis besøger Hr. Skæg også bibliotekerne i Sæby og Skagen henholdsvis 9. og 10. november, og du kan hente billetter på Sæby og Skagens Biblioteker fra 26. og 27. oktober. Pris: kr. 40,- pr. stk. Vi håber, at mange forældre og børn når at få fat i en billet og oplever ”Hr. Skæg og stavemaskinen”, lyder det fra Ann Gritt Bang Elmeskov.

Hr. Skæg og Skattejagtsfabrikken præsenterer – Stavemaskinen
Hr. Skæg elsker bogstaver, og i dag er han ekstra glad, for hans gode ven hr. Over-skæg har opfundet en fantastisk maskine: Man putter bogstaverne ind i maskinen – og så kommer det, man har skrevet, ud af maskinen. Genialt! Den maskine skal afprøves. Børnene hjælper hr. Skæg med at skrive bogstaverne i det ord, han vil putte i Stave-maskinen. Bogstaverne finder de frem til ved at danse, synge bogstavsange og gætte gåder.

Efter showet bliver Hr. Skæg naturligvis gerne og snakker med børnene, tager fotos og skriver autografer, og du kan købe en plade med sangene, hvis du har lyst. Selve forestillingen henvender sig til børn fra 3 år til ca. 10 år og varer ca. 30 min. Herudover må beregnes ventetid til autografskrivning.

Hr. Skæg besøger kommunens biblioteker på følgende tidspunkter:

Frederikshavn Bibliotek – afholdes i Maskinhallen: Tirsdag den 8. november
kl. 10.00. Lukket arrangement for institutioner og skoler.

Sæby Bibliotek/Manegen – Sæby Kulturhus: Onsdag den 9. november kl. 16.00. Du kan købe eller bestille billetter fra onsdag den 26. oktober på Sæby Bibliotek,
tlf. 98 45 93 00.

Skagens Bibliotek: Torsdag den 10. november kl. 15.30. Du kan købe eller bestille billetter fra den torsdag den 27. oktober på Skagens bibliotek på tlf. 98 45 92 00. OBS! Vi sælger kun forudbestilte billetter ved indgangen til spillestedet.

Hvis du har lyst til at høre mere om forestillingerne med Hr. Skæg, er du velkommen til at kontakte Ann Gritt Bang Elmeskov på tlf. 98 45 91 25 eller e-mail anel@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu sker det - Hr. Skæg kommer til Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER