På søndag går vi tilbage til normal-tid

På søndag går vi tilbage til normal-tid

26. oktober 2011 - kl. 0:57 - af

Så er sommeren definitivt slut. Søndag morgen, kl. 03.00 skal du ud af fjerene og sætte alle urene tilbage til kl. 02.00. Og det var så den sommer. Du kan så leve i normaltiden lige indtil søndag den 25. marts kl. 02.00, hvor du igen skal op midt om natten, nemlig kl. 02.00, hvor urene skal stilles frem til kl. 03.00.

Falcks dyre- og vildtkonsulent Allan Bruun Rasmussen advarer:
“P.g.a. af braklægning af mange marker, skal dyrene vandre længere og længere for at finde føde, og dette øger risikoen for påkørsel. Dyrene kender ikke klokken, og er derfor ikke opmærksom på vores skift fra sommer- til vintertid”, og vores ændring af myldretid.

Der sker mange ulykker, med både materielle og personskader hvert år. Mindst 2-3 personer mister livet efter et sammenstød med et dyr, og ca. 20.000-25.000 rådyr og andre hjorte mister livet hver år. Problemet er både den voksende bestand af råvildt, men også den voksende bilpark.

Så hvis uheldet rammer dig kontakt tlf. 7010 2030

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'På søndag går vi tilbage til normal-tid ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger