Anstændige arbejdsforhold for Kommunens ansatte

Anstændige arbejdsforhold for Kommunens ansatte

24. oktober 2011 - kl. 0:11 - af

SaebyAvis har modtaget nedenstående indlæg fra Byrådsmedlem Peter E. Nielsen.

Hvorfor ønsker V-SF og vi Konservative at ombygge Ørnevejens Skole i Frederikshavn til at kunne rumme administrative arbejdspladser?

Vi har i dag på Fasanvej i Frederikshavn op mod 120 medarbejdere, som stadig efter flere år sidder i barakker og skurvogne. Det skyldes, at dele af de gamle bygninger bl.a. er angrebet af skimmelsvampe, som er helbredsskadelige. Disse medarbejdere har trods de dårlige arbejdsmiljømæssige forhold formået at udføre deres arbejde loyalt over for borgerne i Frederikshavn Kommune – på trods af de arbejdsforhold, de skal arbejde under. Sådanne forhold kan vi ikke være bekendt at tilbyde vores medarbejdere, og derfor er vi konservative gået med til at se på muligheden for at udnytte Ørnevejens bygninger, når den nye skole bliver en realitet.

Oprindeligt var det meningen¨, at bygningerne skulle sælges, og som alle andre har vi også måttet erkende, at tiden ikke er til at sælge bygninger. Derfor øjnede vi her muligheden for at kunne tilbyde kommunens medarbejdere ordentlig arbejdsmæssige forhold.

At vi så får den gevinst, at en sådan ordning ikke driftsmæssigt vil belaste kommunen, er glædeligt. Det skyldes en såkaldt ”ESCO” ordning – d.v.s. at energibesparelsen vil betale investeringen.

På byrådsmødet udløste denne idé hovedrysten fra Socialdemokratiet, og det synes jeg personligt er dybt forargeligt overfor vores medarbejdere, som i dag arbejdere under så simple forhold.
Vi konservative ønsker ordentlige arbejdsforhold for vores ansatte i Frederikshavn Kommune.

Med venlig hilsen

Peter E. Nielsen

Konservativ byrådsmedlem

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anstændige arbejdsforhold for Kommunens ansatte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER