Ordet er frit: Tag rygmærkerne af, tag ansvar!

Ordet er frit: Tag rygmærkerne af, tag ansvar!

23. oktober 2011 - kl. 8:49 - af

Vi har her på redaktionen modtaget nedenstående indlæg fra den konservative byrådspolitiker Peter E. Nielsen

Konservative erkender, at Frederikshavn Kommunes økonomi er i en dårlig forfatning, og at budgettet ikke er godt nok hen over overslags årene. Men det var det mulige budget med den politiske sammensætning vi har nu. Vi kan godt sætte os ned og beskylde regeringen og hinanden for den dårlige økonomi, men det løser ikke problemet at køre i det spor.

En kommune skal have et budget, og derfor deltog vi konstruktivt i budgetforhandlingerne. Vores oplæg til budgettet var, at vi nu må koncentrere os om vores ”kerneområder”, d.v.s. at vi må koncentrere os om at have ordentlige tilbud til vores børn og unge, så de kan få den pasning og undervisning, som de har behov for. Vores ældre borgere skal også kunne få den hjælp, de har behov for, når de har behov for det. Desuden er det vigtigt at vores psykiske syge, handicappede og misbrugere skal kunne få den hjælp, de har krav på – og brug for.

For at kunne koncentrere os om vores kerneområder, er det nødvendigt at beskære på 45 områder, som vi ikke lovgivningsmæssigt er forpligtiget til at dække. Det er ikke altid sjovt, men det er nødvendigt, og vi konservative påtager os det ansvar, som vi er valgt til.

Hvis vi havde haft den viden, som Socialdemokratiet har, så vi kunne indregne 300 mio. kr. de næste fire år. Ja, så havde det ikke været nødvendigt at skære på disse områder. Hvis vi får pengene, vil vi konservative være garanter for, at nogle af de besparelser, der er indregnet i 2012 og fremefter vil blive tilbageført.

Med venlig hilsen

Peter E. Nielsen

Konsevativ byrådsmedlem

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Tag rygmærkerne af, tag ansvar! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger