Ålegilde blev både farverig og mættende

Ålegilde blev både farverig og mættende

23. oktober 2011 - kl. 5:53 - af

Alle blev godt mætte af både indtryk og dejlig mad på en bustur med Centerrådet ved Østervrå Ældrecenter. Turen gik af naturskønne, efterårsfarvede ruter fra Østervrå over Dybvad til Donsted, Mølholt og Agersted herfra via Ørsø til Dronninglund Hotel, hvor bordet var dækket op til middag med stegte ål på menuen.

Alle blev godt mætte, og der var stadig ål tilbage på fadene inden selskabet sluttede af med kaffe og småkager. Der var en rigtig god stemning blandt de 26 deltagere, fortæller Edvard R. Pedersen fra Centerrådet.

På turen hjem kørte bussen gennem Dronninglund Storskov, videre til Stagsted og Pajhede Skov. En fantastisk tur, hvor chauffør Niels Jørgen igen charmerede hele selskabet med sin eminente måde at fortælle om de mange forskellige områder under vejs. Kendte steder, naturområder – enkelte hus og et helt bestemt træ med historisk baggrund, blev der fortalt om. På udvalgte steder bliver der gjort holdt, så alle kan få et ordentligt blik på den omtalte seværdighed. Fortalt af en guide, der i den grad er stedkendt over hele Vendsyssel.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ålegilde blev både farverig og mættende ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger