ØVI planlægger igen i år julefrokost

ØVI planlægger igen i år julefrokost

23. oktober 2011 - kl. 0:52 - af

Planlægningen af årets julefrokost i Østervrå er i fuld gang – festen løber af stablen lørdag den 3. december i Østervrå Idræts- og Kulturcenter.

De første henvendelser er allerede tikket ind, og vi kan da også forsikre om, at vi er i fuld gang med at tilrettelægge årets fest, lyder det fra arrangørerne, der har både leverandør af maden og ligeledes musikken på plads.

Populært band
Vi er så heldige, at vi igen i år kan præsenterer et af Danmarks absolut bedste bands, Danband, forsikre ØVI, og det er også vores opfattelse, at gæsterne ved de to foregående års julefrokost vil give os fuldstændig ret i den påstand – de var nemlig også vilde med dette fantastiske band. Sidste år så meget, at vi kunne melde udsolgt.

Maden – den kommer fra Syvsten Kro, så det er i de bedste hænder, lover arrangørerne, der selvfølgelig også i år vil sørge for personlig betjening ved bordene under spisning og en ekstra lang bar.

Invitationer
Festen i Østervrå Idræts- og Kulturcenter er et samarbejde mellem ØVI, ØVI’s Venner og ØVI’s håndboldafdeling. En julefrokost, der henvender sig til både firmaer og private, forklarer arrangørerne, der glæder sig til igen at se rigtig mange. Invitationer til årets fest er netop i disse dage på vej ud i postkasserne, og tilmeldingen, den er hurtigst muligt efter først til mølle princippet.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'ØVI planlægger igen i år julefrokost' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger