Alt godt får en ende – også i Sæby

Alt godt får en ende – også i Sæby

22. oktober 2011 - kl. 0:04 - af

Efter et indbrud i en container på Havnen 16 torsdag aften kl. ca. 19, er freden omkring kriminalitet i Sæby forbi.

2 polakker var i færd med at tømme en container, tilhørende Sæby El og Sikring Nord, da de blev afsløret. De to unge polske mænd på henholdsvis 38 og 43 år, var på vej til at lave et ”ejerskifte” af flere hårde hvidevarer, som blev bragt over i en lastbil på polske nummerplader, da de blev afsløret.

Lars Andersen, der er indehaver af Sæby El og Sikring Nord fortæller: ”Det er ikke første gang, vi har haft besøg af de samme to polakker. Den 23. juni havde vi et lignende besøg, og den gang lykkedes det dem at tømme en hel container. Nu er vi blevet klogere og vores overvågning gør, at jeg hele tiden kan følge forretningen og området omkring forretningen via min mobiltelefon, og det var præcis det, der førte til afsløringen af de to polakker”.
Da Lars Andersen opdagede noget usædvanligt omkring sit areal på Havnen 16, kørte han sammen med sin søn ned på Havnen og gemte sig bag redningsstationen, hvorfra han kontaktede politiet.
Da polakkerne kørte fra stedet, fulgte Lars Andersen efter, og efter flere svinggerninger omkring SuperBest, Haar benzin og Rema 1000 fortsætter polakkerne til Trafikcentret. Lars Andersen følger efter og er stadig i kontakt med politiet og inden længe ankommer på 2 politibiler, hvoraf den ene er en hundepatrulje. Polakkerne er ikke at se i bilen, men kort tid efter dukker de op, og på vej mod den 10 tons tunge blå lastbil, bliver de begge anholdt.

Lars Andersen slutter med at fortælle, at hele arealet på Havnen 16 nu er blevet indhegnet og med overvågning, blot havde man ikke nået at få containeren indhegnet, men den var stadig overvåget, hvilket også førte til anholdelsen af de to polakker.

En kommentar til “Alt godt får en ende – også i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Alt godt får en ende – også i Sæby”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Alt godt får en ende – også i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger