Julekoncert i Sæby kirke med Kurt Ravn

Julekoncert i Sæby kirke med Kurt Ravn

20. oktober 2011 - kl. 0:31 - af

Hvem kan vel som Kurt Ravn skabe julehygge og –stemning? Alt, hvad en dansk jul skal indeholde, har Kurt Ravn med i posen, når han mandag d. 5. december gæster Sæby kirke. Der bliver uden tvivl rift om pladserne denne aften, for Kurt Ravn er kendt og elsket af både unge og ældre.

Med sig har han som gæstesolist kgl. operasanger Lise-Lotte Nielsen og som akkompagnatør som sædvanlig pianisten Carl-Ulrik Munk-Andersen. Endvidere medvirker Birgitte Lindum på obo og Michael Frank Møller på trompet. Sammen vil de skabe et smukt og imødekommende og lødigt musikalsk univers.

Kurt Ravn har mange års erfaring med at lave julekoncerter og han sætter selv sin juleturné højt blandt sine aktiviteter. Og da han altid vælger sine medspillere med stor omhu, er der lagt op til en stor oplevelse i Sæby kirke mandag d. 5. december kl. 19.30. Billetter til koncerten koster 175 kr. og bestilles på www.billetnet.dk eller på tlf. 70 15 65 65.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julekoncert i Sæby kirke med Kurt Ravn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER