Sæby Basketball tæt på sejr i Odense

Sæby Basketball tæt på sejr i Odense

18. oktober 2011 - kl. 0:02 - af

Sæbys damer tæt på overraskelse i weekendens udekamp mod Fjordager BK fra Odense, hvor det kun var 1 point der afgjorde kampen.

1 division damer Odense Fjordager BK – Sæby 66-65

Efter sidste weekends kamp, hvor Sæby tabte mod Horsens, var holdet tændt, selvom det var et betydelig bedre hold, de skulle op imod i Odense. Det var da også et helt andet Sæby hold. Der blev spillet rigtigt godt både i forsvar og angreb i en kamp,, hvor alle spillere på holdet meldte sig ind i kampen.

Første periode: Odense havde helt klart udpeget hvem der skulle passes på af Sæbys spillere, men det overraskede dem nok, at det var den unge Line Ypkendanz, der var Sæbys bedste skytte på dagen. Hun bragte Sæby foran i første minut, og herefter skiftedes de to hold til at føre, men kun med et par point, så allerede her så det ud til, at det ville blive en tæt kamp, Odense sluttede denne periode bedst og førte 18-15.

Anden periode: Sæbys skytter fra distancen, bragte nu Sæby foran i løbet af de første par minutter. Alt fungerede godt denne periode. Forsvaret stod godt, men dog var den tidligere Sæbyspiller Sandie Frandsen en konstant trussel for sit gamle hold. I angrebet fungerede alt. Sæby kom til scoringer under kurven fra mellemdistancen og fra 3-pointslinien. Odense var frustreret i forsvaret, og eneste problem for Sæby var, at flere spillere begyndte at komme i fejlproblemer heriblandt Signe Brandt. Det var Sæby, der førte perioden ud, men kun med et par point. Ingen af holdene ville give sig. Ved halvleg førte Sæby 32-29.

Tredje periode: Det blev Odense, der startede bedst efter pausen. De åbnede anden halvleg med et mere aggressivt forsvar, der stressede Sæbys afslutninger, og selvom det er Odense, der spillede hårdt fysisk denne periode, var det Sæby, der høstede flest personlige fejl. Sæbys høje centerspiller Nanna Jensen kom sammen med Signe Brandt i store fejlproblemer, og måtte holdes på bænken.  Efter en timeout fik Sæby dog vendt hjemmeholdets aggressive forsvar til en fordel. Deres forsvarsopstilling blev udnyttet, og specielt Sæbys veteran Henriette Sørensen viste vejen. Hun brød nu Odenses forsvar gang på gang. Hvis hun ikke scorede, blev hun enten fejlet og sendt straffelinen, eller fandt den frie medspiller. Sæby hentede nu hjemmeholdets føring, og ved periodeslut var Sæby foran 51-48.

Fjerde periode: Nu skulle det afgøres, et af Odenses farligste spillere Sandie Frandsen melder sig ind igen med et par tre point scoringer men Sæby svare igen specielt Chralotte Simonsen skyder godt på langskudene, 5 minutter inde i perioden føre Sæby 63-58, men nu får Signe Brandt sin 5 fejl og må udgå, Nanna Jensen har på dette tidspunkt 4 fejl og skal passe på. Dette gør at Odense får fat igen og bringer sig foran 66-63 med kun 1 minut tilbage, Sæby score stillingen er nu 66-65 Odense misser deres angreb Sæby har nu 18 sekunder til at afgøre kampen men desværre sidste skud tager ringen og ud, så Odense kan trække sig ud af en spændende og fair spillende kamp som vinder, med de mindste marginaler der kan opnås.

En fantastisk kamp eneste minus var vi ikke fik point med hjem, men vi har mange rigtige positive elementer vi kan tage med fra dette opgør, specielt vi jeg gerne rose unge Line Ypkendanz som spillede en rigtig god kamp hun fyldte den plads ud som vi har manglet i mange år som sikker mellemdistancskytte, samtidig spillede hun rigtig godt forsvarsspil hele kampen igennem, også Henriette Sørensen holdets ældste spiller fortjener ros for hendes indsats, helt fantastisk hun kan holde et sådan et tempo hele kampen, men generelt gjorde hele holdet det godt, med dette spil vil vi kunne slå selv nogle af de stærke hold i turneringen.

Scoringer for Sæby:

Henriette Sørensen 18 point, Line Ypkendanz 14, Charlotte Simonsen 14, Signe Brandt 7, Nanna Jensen 6, Line Clausen 2 og Kathrine Christensen 2 point.

Næste kamp bliver den kommende lørdag hvor et af rækkens bedste hold, Åbyhøj fra Århus kommer på besøg, kan vi bare spille som mod Odense kunne det også blive en tæt kamp, selvom det nok bliver vanskeligere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Basketball tæt på sejr i Odense' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER