Atletik i efterårsferien med diskos og kuglestød

Atletik i efterårsferien med diskos og kuglestød

17. oktober 2011 - kl. 9:48 - af

Fredag og lørdag kl. 14.00 i uge 42, bliver der kastet diskos og stødt kugle til den store guldmedalje. For 22 gang mødes Ivar Hole og Birgitte Cordes incl. deres familier på Sæby Atletikstadion i håb om at få den rigtige modvind til måske årets længste diskoskast.

De har inviteret SIK 80s ungdom til instruktion og efterfølgende stævne.
Atletikungdommen ser frem til et par spændende og lærerige dage, og håber da at få nogle gode tip fra de garvede kastere med hjem.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Atletik i efterårsferien med diskos og kuglestød' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER