Wulan succes i Voersåhallen i weekenden

Wulan succes i Voersåhallen i weekenden

16. oktober 2011 - kl. 0:39 - af

I weekenden 14. 15. og 16. oktober satte 110 ”pc-nørder” hinanden stævne i Voersåhallen med stor succes.

Fra fredag aften og til søndag middag gik det slag i slag med alle mulige former for konkurrencer.

I foråret havde arrangørerne, der er en kreds af private computer-interesserede fra Voerså og omegn, et lignende arrangement med 76 deltagere.

Denne gang er vi 110, hvoraf 10 er piger, fortæller Rasmus Gadensgård og fortsætter:

– Lige fra starten har der været gang i konkurrencerne, der strækker sig fra spil om krig og sport. Samtidig har vi haft et par andre tiltag for ikke at få helt firkantede øjne. Lørdag eftermiddag var alle ude på sportspladsen og konkurrere om, hvem der hurtigst kunne drikke en flaske med 70 cl cociokakaomælk, og lørdag aften var det helt store brand, da den kendte stand-up komiker Torben Chris entrede scenen. Disse afbræk er altid godt ind imellem for øjnene.

– Rigtig mange af vore præmier er sponserede, og der er virkelig mange flotte imellem. Lørdag formiddag var der en, der vandt en harddisk til en værdi af kr. 1.600 -, slutter Rasmus Gadensgård.

– I hallen er al lyset slukket det meste af tiden, men en gang imellem er vi nødt til at tænde det for ikke at få mørkekuller, fortæller en af de andre unge, Lars Hansen, hvis opgave er at passe en interimistisk bod i et hjørne af hallen med masser af cola, kakaomælk, chips og slik, for det skal der meget til af i en sådan weekend-Wulan.

Går man en tur rundt i hallen, er det helt tydeligt, at tidsbegrebet er helt vendt på hovedet. For eksempel var der nogen der sov lørdag formiddag klokken 11 – ikke fordi de ikke var stået op, men fordi de lige var gået i seng for at sove lidt, efter at have spillet hele natten og det meste af formiddagen med. Lidt søvn og hvile skulle der til, inden næste prioriterede opgave startede.

Deltagerne kom for den største dels vedkommende fra området, men en del kom fra byer længere væk i Nordjylland. Helt tydeligt skinnede det igennem, at alderen ikke var over 35 år, og den yngste var bare 10 år gammel. Rent aldersmæssigt betyder det ingenting, her er det måske en fordel at være den yngste.

Arrangørerne håber på, der bliver et lille overskud, for kan det bære sig selv, er det ulejligheden værd, og så giver det mod på endnu mere senere hen, mener de unge ”pc-nørder”.

Udstyret der blev brugt, havde de unge selv medbragt, og søndag middag, da konkurrencerne var slut, gik et større oprydningsarbejde i gang. Her slæbte alle deres udstyr med hjem igen, og Voersåhallen var pludselig ryddet for pc-udstyr for mindst 1 million kroner.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Wulan succes i Voersåhallen i weekenden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger