Bjørn Tidemann besøgte Sæby Ældrecenter

Bjørn Tidemann besøgte Sæby Ældrecenter

15. oktober 2011 - kl. 5:19 - af

Onsdag den 12. oktober 2011 var der samlet ca. 100 mennesker til et arrangement på Sæby Ældrecenter.

Det var beboerforeningen, for de pårørende på centeret, der stod for festen, og der var arrangeret underholdning for beboerne og deres pårørende + en mere, nemlig Bjørn Tidemann, som skulle underholde med sang og musik.

Arrangementet var sat til kl. 14.00, og kl. 13.30 begyndte man at køre beboerne ind til de festligt pyntede borde.

Kl. 14.00 blev der budt velkommen af centerleder Eva, og så gik man i gang med at drikke kaffe med dejlig kage.

Efter denne dejlige indledning, gjorde Bjørn Tidemann sin entre. Han fortalte først lidt om sig selv, og derefter blev nogle af de gode gamle Palmehavesange samt kendingsmelodien herfra sunget, men der var også mange andre sange på programmet bl.a. nogle af Bjørns egne sange, så som ”Lille Sommerfugl”, Gustav Winkler- og John Mogensen sange, og efter 3 kvarter sluttede en træt Bjørn Tidemann af med et lille ekstranummer – ”Brænd mine breve” – inden turen gik tilbage til København hvor endnu et 50 min. show ventede.

En dejlig eftermiddag med mange gode sangminder og ikke mindst hyggeligt samvær.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bjørn Tidemann besøgte Sæby Ældrecenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER