Æbler, most og ældre i en skøn forening

Æbler, most og ældre i en skøn forening

14. oktober 2011 - kl. 14:46 - af

Når efteråret sætter ind, og æblerne begynder at falde ned fra træerne, går personalet på afdeling Bølgen/Dråben Sæby Ældrecenter på rov i egne haver. Æblerne bliver fyldt i bæreposer og transporteret med på arbejde.

Meningen med det hele er, at de ældre på afdeling Bølgen/Dråben der har lyst, nu selv skal være med til at fjerne skræl, skurv og orm. Æblerne bliver herefter puttet i en saftpresser, og så skal alle have lov til at smage alt det sunde.

En sådan sundhedsdag oprandt for de ældre på afdeling Bølgen/Dråben torsdag 13. oktober. Omkring 15 beboere havde taget imod tilbuddet og deltog i sundhedsdagen. Der blev gået, ikke til vaflerne, men til æblerne, med stor energi, og da saften kom ud af presseren, sprøjtede flere liter sund æblesaft ud i en stor skål, som alle straks måtte smage.

De fleste mente, mosten smagte både frisk, sund og dejlig kølig – og det bedste af det hele var, at man havde selv været med til at fremstille den.

Tekst og fotos Thorkild Søndergaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Æbler, most og ældre i en skøn forening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER