Fortjent sejr til IF Skjold Sæby over Aalborg KFUM

Fortjent sejr til IF Skjold Sæby over Aalborg KFUM

13. oktober 2011 - kl. 0:09 - af

Skjolds JS-herrer kom i weekenden tilbage på sporet, da holdet efter to nederlag i træk sejrede hjemme over rækkens bundprop fra Aalborg KFUM. En sejr på 4-2 betyder, at Skjold igen er at finde i top-4.

Det var gæsterne fra Aalborg KFUM der startede kampen bedst. I flere omgange var holdet farlige omkring Skjolds felt, men de helt store chancer blev det aldrig til. Som kampen skred frem fik hjemmeholdet bedre fat. Det gode kombinationsspil som kendetegner holdet lykkedes i store dele af resten af første halvleg. Godt midtvejs i halvlegen kom føringensmålet, da Patrick Nødgaard sendte et højt indlæg ind i feltet. KFUM’s målmand mis-timede sit indgreb, og dermed kunne Paw Værnhøj heade bolden ind i et tomt mål. Herefter sad Skjold for alvor på spillet. Kort efter blev det også til 2-0, da en KFUM spiller var så uheldige at sende et indlæg fra Skjolds venstreside i eget net. I den efterfølgende periode måtte både Jens Lorenzen og Jakob Kristensen se deres forsøg reddet af overliggeren, mens KFUM havde et godt forsøg på den ene opstander. Stillingen var således 2-0 ved pausen.

Fra anden halvlegs start fortsatte Skjold de gode takter. Efter bare 5 minutter spillede Jeppe Vittrup en flot bold i dybden til Daniel Overlade, der sikkert udnyttede muligheden. Kort efter skulle det blive endnu værre for de gæstende KFUM-spillere. Jens Lorenzen sendte således at præcist hjørnespark ind i hovedet på Nicolaj Eliasen, der ved bageste stolpe headede bolden i mål. Dermed var stilingen 4-0 til Skjold efter bare 10 minutter af anden halvleg. Den store føring blev dog en sovepude for hjemmeholdet. Således fik Aalborg KFUM spillet sig ind i opgøret igen, og med to reduceringer begyndte der at blive en smule spænding i kampen. KFUM kom dog aldrig tættere på, og kampen endte dermed med en fortjent hjemmesejr på 4-2.

Sejren betyder, at Skjolds JS-herrer igen er at finde i top-4. Holdet er placeret på 4. pladsen, to point efter Lindholm på 3. pladsen, og et enkelt point foran Aalborg Freja på 5. pladsen. Netop Aalborg Freja er weekendens modstander – en kamp der er meget afgørende i bestræbelserne på at indfri en plads i top-4. Kampen spilles i Frejaparken lørdag den 15/10 klokken 16.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fortjent sejr til IF Skjold Sæby over Aalborg KFUM' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER