Sæby Pensionist og Efterløns-klub og “De Svære Kåål”

Sæby Pensionist og Efterløns-klub og “De Svære Kåål”

11. oktober 2011 - kl. 5:46 - af

Onsdag havde klubben besøg af Finn Hessellund, som fortalte om en tur til Kenya. Han havde ligeledes lavet en film derfra, hvor man kunne se og fornemme de mange dyr og den flotte natur.
Onsdagen før var der besøg af tidligere overlæge Ole Helmig. Han fortalte anekdoter fra sine første år som læge i det danske sundhedsvæsen. Der var mange spøjse og sjove beretninger, så alle fik rigtig rørt lattermusklerne.

På onsdag får besøg Sæby Pensionist og Efterlønsklub besøg af ”De Svære Kåål” fra Hjørring. De Sære Kåål er musikere, som alle kommer på et center i Hjørring for senhjerneskadede. Det vil sige, at de alle er ramt af sygdommen, men det forhindrer dem ikke i at være nogle med højt humør. De har før været i Sæby, og det var en uforglemmelig eftermiddag med tankevækkende fortælling og munter musik. Derfor håber klubben, at der vil komme rigtig mange, som vil være med til at dele denne oplevelse, fortæller Hans Abildgaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER