Prøv skydning i virkeligheden – og ikke på computeren

Prøv skydning i virkeligheden – og ikke på computeren

11. oktober 2011 - kl. 10:02 - af

Sæby og Omegns Skytteforening er startet op efter sommerferien, og i lighed med tidligere år er der også i år skydning om onsdagen kl. 19.00 i Sæby Hallen, desuden er der skydning for såvel senior som for skoleklasser. Sæby Skytte Forening er Sæbys ældste sportsforening og har altid været et samlingspunkt for hele familien. Men vi kan godt mærke den øgede konkurrence fra alle de øvrige aktiviteter, der lokker, og ikke mindst fra Playstation og computer. Der er dog den fordele ved at gå til f.eks. skydning, at man også mødes med andre unge mennesker og stifte ny venskaber. Gennem hele vinteren deltager Sæby og Omegns Skytteforening i de mange konkurrence skydninger, der holdes over hele landsdelen, fortæller Steen Erikstrup, der er foreningens formand.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Prøv skydning i virkeligheden - og ikke på computeren ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger